Allereerst: in het fotoboek van Jules zijn enkele nieuwe foto's geplaatst.  

Verder is op 2 oktober jl. in Pattaya Court het proces tegen de verdachten van de moord op Jules weer van start gegaan met een korte formele zitting. De rechtszittingen waarin echt inhoudelijk op de moordzaak zal worden ingegaan, staan gepland in de maand november; te beginnen op 7 november aanstaande.  

Op 5 oktober jl. hebben enkele familieleden van Jules samen met de heer Hilbrand Nawijn en zijn persvoorlichter de heer Bart Bakker een bezoek gebracht aan de Royal Thai Embassy in Den Haag. Hier zijn ze door de Thaise Ambassadrice Hare Excellentie Mevrouw Suchitra Hiranprueck uiterst gastvrij ontvangen. Doel van het gesprek was het onder de aandacht brengen van het naderende rechtsproces en om het belang te onderstrepen van een zorgvuldige rechtsgang.

Het gesprek met Hare Excellentie Mevrouw Suchitra Hiranprueck verliep in een prettige sfeer en zij toonde alle begrip voor onze moeilijke situatie.   November nadert ondertussen met rasse schreden en wij kunnen niet anders dan hopen dan dat er recht zal worden gedaan aan Jules!  

Familie Odekerken