Update Jules Maart 2009:

Op 21 december 2007, nu ruim een jaar geleden, zijn Anupong Sutthani en Seksan Prommana veroordeeld voor de moord op Jules.
Seksan Prommana is veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf en zit zijn straf uit.
Anupong Sutthani is bij verstek ter dood veroordeeld en is tot op heden nog voortvluchtig.

Gedurende het gehele afgelopen jaar (2008) heeft de familie van Jules niet stilgezeten en er bij de  Thaise autoriteiten herhaaldelijk op aangedrongen dat zij niet zal rusten voordat Anupong Sutthani getraceerd en gearresteerd wordt.
De familie is verheugd, dat zij hierin ten volle wordt gesteund door de Nederlandse overheid.
Met name Tweede Kamerlid Fred Teeven, de Consulaire Afdeling van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse Ambassade te Bangkok staan de familie met raad en daad terzijde.

Eind december 2008 is de familie samen met de heer Fred Teeven naar Thailand afgereisd.
In Bangkok voerden zij gesprekken met Politie-Generaal Pansiri Prapawat van The Royal Thai Police en met de Attorney General van Thailand.
Met deze gesprekken wilden zij opnieuw aandacht vragen voor de moordzaak van Jules en voor het feit dat zijn moordenaar nog steeds op vrije voeten is.

De familie van Jules wil hierbij graag haar dankbaarheid uiten richting de Thaise autoriteiten.
De broers en zussen van Jules en de heer Fred Teeven waren zeer onder de indruk van de hartelijke ontvangst op het hoofdkantoor van The Royal Thai Police.
Tijdens deze bijeenkomst verzekerde Politie-Generaal Pansiri Prapawat de familie alles in het werk te zullen stellen om Anupong Sutthani op te sporen en te arresteren.
Politie-Generaal Pansiri Prapawat presenteerde ons een gedegen plan van aanpak en stelde ons voor aan de officieren van zijn opsporingsteam.

De familie heeft er het volste vertrouwen in dat het The Royal Thai Police zal gelukken om deze zaak tot een goed einde te brengen.

 

De Familie Odekerken
Vught
The Netherlands