Na bijna 1 jaar onderbreking gaat op 2 oktober 2006 de rechtszitting tegen de verdachten van de moord op Jules weer van start in Pattaya: in de maand november 2006 zijn een tiental zittingen gepland.  

We hebben echter niet stil gezeten en in het afgelopen jaar zijn samen met ons veel mensen druk in de weer geweest om meer inzicht te krijgen in wat er precies allemaal gebeurd is op de avond van de moord op Jules en in de maanden daaraan voorafgaande.  

Nieuwe getuigen hebben zich gemeld en nieuwe belastende verklaringen jegens de verdachten zijn op schrift gesteld en zullen tijdens de rechtszittingen worden ingebracht.  

Al onze inspanningen (en met ons die van zovelen, die erg betrokken zijn bij onze situatie) hebben bij ons een nog grotere saamhorigheid teweeggebracht en hebben ons allen alleen maar verder gesterkt om voor Jules gerechtigheid te krijgen.

  Met ons kijken vele mensen nu nauwlettend toe, hoe de rechtszaak zich verder gaat ontwikkelen in Thailand. Eén ding staat voor ons vast: de mensen die Jules hebben vermoord mogen niet ongestraft blijven.